O nama

Kuhinje Dan Kuchen, od ideje do montaže!

DANKüchen je vodeći austrijski proizvođač kuhinjskog nameštaja koji isporučuje svoje proizvode i usluge u evropske zemlje već više od 50 godina. Veliko iskustvo je najveća potvrda vrhunskog kvaliteta i dizajna.

Naša je misija besprekorna usluga od procesa planiranja, montaže i servisa posle kupovine kuhinje. Na kraju krajeva, naši stručnjaci su tu da zajednički pronađete optimalno rešenje za Vaš prostor – najbolju vrednost za uloženi novac.

 

Svaka kuhinja je apsolutno jedinstvena – proizvedena od strane DANKüchen stručnjaka upravo po Vašim potrebama i željama. Osim što DANKüchen proizvodi raznovrsne modele kuhinja, od klasičnih do modernih, dostupnih u širokim paletama boja, svoju snagu izražava u kontinuiranom razvoju i implementaciji patenata.

DANKüchen kuhinje znače vrhunski kvalitet, ali pre svega gastronomski užitak, toplinu i druženje. DANKüchen je austrijska porodična firma osnovana 1963. godine. U više od 50 godina postojanja i rada, s proizvodnjom od preko 50.000 kuhinja godišnje, postala je vodeći proizvođač kuhinja u Evropi.

Osnovni princip i misao vodilja u razvoju DAN kuhinja je „know-how“ povezan s ljubavi prema detalju, a da se pri tom ne zaborave želje kupca. Funkcionalnost i fleksibilnost, kvalitetni materijali, isto kao i visoki standardi pri izradi, garancija su kvaliteta. Kuhinje su postale mesto na kom se zajednički kuva, razgovara, mesto gde se kuju porodični planovi.

 

Upravo zbog tih trendova novi dizajn DAN kuhinja svojom otvorenom arhitekturom stapa kuhinju s dnevnim boravkom.

Stručnjaci za enterijer

Sa više od 50 godina tradicije i iskustva, i proizvodnjom od 50.000 kuhinja godišnje, DANKüchen je vodeći proizvođač kuhinja u Evropi.

 

Kreativna rešenja

  • 15% više prostora u elementima
  • Visoki sjaj vidne stranice
  • Stabilniji korpus od 18mm
  • Prošireni spektar dekora kuhinje
  • Matalne fioke

Konsultacije I saveti

Naši stručnjaci I dizajneri uvek su spremni da Vam ponude profesionalnu uslugu, kreativna I praktična rešenja za vaš kuhinjski prostor.

 

Najbolja vrednost

Kad je reč o odnosu uloženog i dobijenog, ovde dobijate najviše! Od kvaliteta i vrhunskog dizajna do izuzetne izdržljivosti.

N

Garancija rada i kvaliteta

Vrhunski materijali, i besprekorna preciznost, kao i posvećenost i najmanjim detaljima garancija su kvaliteta DANKüchena.

Dan Kuchen Austria logo
Pozovite