DanKüchen

Kuhinja Villalux

Moderna kuhinja
koja odiše tradicijom

Široka ponuda frontova u mat dekorima drveta i jednobojni frontovi visokog sjaja. Ovaj model krase oštre, jasne linije i vrlo je prilagodljiv za sve prostore.

Jednostavan, sa dozom šarma i široke lepeze boja i dekora.

Model Villalux mat

Vrata u mat boji  izrađena su  od visokokvalitetnog ultrapasa – obljepljenog s  prednje  strane.
Sve četiri strane  ploče   kantirane su laserskom tehnikom sa  1,5 mm ABS trakom  u odgovarajućoj boji prednje strane.

Model Villalux visoki sjaj

Vrata u visokom sjaju izrađena su od visokokvalitetnog ultrapasa – obljepljenog s prednje strane. Sve četiri strane ploče kantirane su laserskom tehnikom sa 1,5 mm ABS trakom u odgovarajućoj boji prednje strane.

Model Villalux Senosan visoki sjaj

Vrata u Senosan bojama visokog sjaja izrađena su od visokokvalitetne 0,8 mm Senosan MDF ploče – obljepljene s prednje strane. Sve četiri strane ploče kantirane su laserskom tehnikom sa 1,5 mm ABS trakom u odgovarajućoj boji prednje strane.

Galerija Villalux kuhinja

Sve počinje u DANKÜCHEN studiju

Kuhinje pravimo s ljubavlju

Posetite Dan Studio sa svojim skicama ili planom Vaše kuhinje. Kad saslušamo Vaše želje možemo zajednički krenuti u planiranje Vaše nove kuhinje. Ukoliko nemate vremena naš savetnik za kuhinje projektovaće grubi plan vaše kuhinje uzimajući u obzir Vaše želje i potrebe.

Oprema

Svaka DAN kuhinja savršeno je osmišljena do poslednjeg detalja. Funkcionalan, ergonomičan i uvek pažljivo dizajn kako bi vaš život i rad učinili lakšim i udobnijim. Pametna rešenja za opremu uključuju, između ostalog, praktične elemente za fioke za skladištenje ili ugaone elemente koji dobro koriste čak i najskriveniji prostor za odlaganje. Dakle, sve je uvek jasno i praktično, ali još uvek odlično uklopljeno!
Pozovite