DanKüchen

Kuhinja Toplux

Sakrivene ručice
za minimalistički izgled kuhinje

Model sličan modelu Chromform, sa velikom ponudom boja i vrsta obrade fronta. Specifičan po integrisanoj, diskretnoj, četvrtastoj ručici ugrađenoj u sam front.

Idealan izbor ukoliko želite minimalistički izgled kuhinje. Definitivno u službi praktičnosti, naglašenih horizontalnih linija.

Toplux 300 mat

Vrata u mat boji izrađena su od visokokvalitetnog ultrapasa – oblepljenog s prednje strane. Sve četiri strane ploče kantovane su laserskom tehnikom sa 1,5 mm ABS trakom u odgovarajućoj boji prednje strane. Vrata su sa ugrađenom mat alu-ručkom.

Model Toplux 300 visoki sjaj

Vrata u visokom sjaju izrađena su od visokokvalitetnog ultrapasa – oblepljenog s prednje strane. Sve četiri strane ploče kantovane su laserskom tehnikom sa 1,5 mm ABS trakom u odgovarajućoj boji prednje strane. Vrata su sa ugrađenom mat alu-ručkom.

Model Toplux 300 Senosan visoki sjaj

Vrata u Senosan bojama visokog sjaja izrađena su od visokokvalitetne 0,8 mm Senosan MDF ploče – oblepljene s prednje strane. Sve četiri strane ploče kantovane su laserskom tehnikom sa 1,5 mm ABS trakom u odgovarajućoj boji prednje strane. Vrata su sa ugrađenom mat alu-ručkom.

Model Toplux 400 mat

Vrata u mat boji izrađena su od visokokvalitetnog ultrapasa – oblepljenog s prednje strane. Sve četiri strane ploče kantirane su laserskom tehnikom sa 1,5 mm ABS trakom u odgovarajućoj boji prednje strane. Vrata su sa ugrađenom krom alu-ručkom.

Model Toplux 400 visoki sjaj

Vrata u visokom sjaju izrađena su od visokokvalitetnog ultrapasa – oblepljenog s prednje strane. Sve četiri strane ploče kantovane su laserskom tehnikom sa 1,5 mm ABS trakom u odgovarajućoj boji prednje strane. Vrata su sa ugrađenom krom alu-ručkom.

Model Toplux 400 Senosan visoki sjaj

Vrata u Senosan bojama visokog sjaja izrađena su od visokokvalitetne 0,8 mm Senosan MDF ploče – oblepljene s prednje strane. Sve četiri strane ploče kantovane su laserskom tehnikom sa 1,5 mm ABS trakom u odgovarajućoj boji prednje strane. Vrata su sa ugrađenom krom alu-ručkom.

Sve počinje u DANKÜCHEN studiju

Kuhinje pravimo s ljubavlju

Posetite Dan Studio sa svojim skicama ili planom Vaše kuhinje. Kad saslušamo Vaše želje možemo zajednički krenuti u planiranje Vaše nove kuhinje. Ukoliko nemate vremena naš savetnik za kuhinje projektovaće grubi plan vaše kuhinje uzimajući u obzir Vaše želje i potrebe.

Oprema

Svaka DAN kuhinja savršeno je osmišljena do poslednjeg detalja. Funkcionalan, ergonomičan i uvek pažljivo dizajn kako bi vaš život i rad učinili lakšim i udobnijim. Pametna rešenja za opremu uključuju, između ostalog, praktične elemente za fioke za skladištenje ili ugaone elemente koji dobro koriste čak i najskriveniji prostor za odlaganje. Dakle, sve je uvek jasno i praktično, ali još uvek odlično uklopljeno!
Pozovite