DanKüchen

Kuhinja Silbermond

Zamišljena da bude maksimalno prilagodljiva svakom prostoru

Definitivno najsvestraniji model na koji se mogu primeniti sve vrste i boje frontova u ponudi DanKüchen-a, vrlo modernog dizajna i svestranih funkcionalnih mogućnosti. Specifično, ne koristi standardne ručice, već sistem U i L profila, koji se takođe mogu prilagoditi boji fronta.

Model Silbermond 200 mat

Vrata u mat boji izrađena su od visokokvalitetnog ultrapasa – oblepljenog s prednje strane. Sve četiri strane ploče kantovane su laserskom tehnikom sa 1,5 mm ABS trakom u odgovarajućoj boji prednje strane.

Model Silbermond 200 visoki sjaj

Vrata u visokom sjaju izrađena su od visokokvalitetnog ultrapasa – oblepljenog s prednje strane. Sve četiri strane ploče kantovane su laserskom tehnikom sa 1,5 mm ABS trakom u odgovarajućoj boji prednje strane.

Model Silbermond 200 Senosan

Vrata u Senosan bojama visokog sjaja izrađena su od visokokvalitetne 0,8 mm Senosan MDF ploče – oblepljene s prednje strane. Sve četiri strane ploče kantovane su laserskom tehnikom sa 1,5 mm ABS trakom u odgovarajućoj boji prednje strane.

Silbermond_DanKuchen_kuhinje_po_meeri_Beograd_kuhinja_sa_ostrvom-8

Model Silbermond 500 Poliester visoki sjaj

Vrata u boji poliester visokog sjaja lakirana su sa posebno kvalitetnim poliesterom u 9 slojeva. Prednja strana je gore i dole zaobljena radijusom od 6mm. Sa strane je zaobljena radijusom od 3 mm.

Model Silbermond 500 mat

Vrata u mat boji izrađena su od visokokvalitetnog ultrapasa – oblepljenog s prednje strane. Ta prednja strana je gore i dole zaobljena radijusom od 6mm. Vrata su sa bočne strane kantovana laserskom tehnikom sa 1,5 mm ABS trakom u odgovarajućoj boji prednje strane.

Model Silbermond 500 visoki sjaj

Vrata u boji visokog sjaja izrađena su od visokokvalitetnog ultrapasa – oblepljenog s prednje strane. Ta prednja strana je gore i dole zaobljena radijusom od 6mm. Vrata su sa bočne strane kantovana laserskom tehnikom sa 1,5 mm ABS trakom u odgovarajućoj boji prednje strane.

Galerija Silbermond kuhinja

Sve počinje u DANKÜCHEN studiju

Kuhinje pravimo s ljubavlju

Posetite Dan Studio sa svojim skicama ili planom Vaše kuhinje. Kad saslušamo Vaše želje možemo zajednički krenuti u planiranje Vaše nove kuhinje. Ukoliko nemate vremena naš savetnik za kuhinje projektovaće grubi plan vaše kuhinje uzimajući u obzir Vaše želje i potrebe.

Oprema

Svaka DAN kuhinja savršeno je osmišljena do poslednjeg detalja. Funkcionalan, ergonomičan i uvek pažljivo dizajn kako bi vaš život i rad učinili lakšim i udobnijim. Pametna rešenja za opremu uključuju, između ostalog, praktične elemente za fioke za skladištenje ili ugaone elemente koji dobro koriste čak i najskriveniji prostor za odlaganje. Dakle, sve je uvek jasno i praktično, ali još uvek odlično uklopljeno!
Pozovite