DanKüchen

Kuhinja

Living

Ova kuhinja Vam pruža
100% mogućnosti za optimizaciju

Savršen izbor ukoliko želite modernu kuhinju sa frontom lakiranim u visokom sjaju ili mat laku. Uz front od lakiranog medijapana moguće je birati preko 50 modela ručica. Apsolutno svaku dizajnersku ideju i estetski plan je lako sprovesti u delo sa ovim modelom.

Kuhinja Living

Prilagođavanje

Veliki broj elemenata ove kuhinje Vam daju mougćnost za brojne izmene i prilagođavanje završnog izgleda

kuhinja-living-3-
kuhinja-living-4-

Nagradite Vaša čula

Vrata u visokom sjaju izrađena su od visokokvalitetnog ultrapasa – oblepljenog s prednje strane. Sve četiri strane ploče kantovane su laserskom tehnikom sa 1,5 mm ABS trakom u odgovarajućoj boji prednje strane. Vrata su sa ugrađenom mat alu-ručkom.

Galerija Living kuhinja

Sve počinje u DANKÜCHEN studiju

Kuhinje pravimo s ljubavlju

Posetite Dan Studio sa svojim skicama ili planom Vaše kuhinje. Kad saslušamo Vaše želje možemo zajednički krenuti u planiranje Vaše nove kuhinje. Ukoliko nemate vremena naš savetnik za kuhinje projektovaće grubi plan vaše kuhinje uzimajući u obzir Vaše želje i potrebe.

Oprema

Svaka DAN kuhinja savršeno je osmišljena do poslednjeg detalja. Funkcionalan, ergonomičan i uvek pažljivo dizajn kako bi vaš život i rad učinili lakšim i udobnijim. Pametna rešenja za opremu uključuju, između ostalog, praktične elemente za fioke za skladištenje ili ugaone elemente koji dobro koriste čak i najskriveniji prostor za odlaganje. Dakle, sve je uvek jasno i praktično, ali još uvek odlično uklopljeno!
Pozovite