DanKüchen

Kuhinja Lion Classic

Kvalitetan i bezvremenski model

Unesite toplinu u svoj dom. Model Classico daje potpuno novo značenje klasičnim modelima kuhinjama. Suptilna optika okvira stvara retro ali istovremeno i moderan izgled kuhinje. Kvalitet je glavni prioritet DanKuchen kuhinja zbog čega je front ovog modela izrađen od visokokvalitetnog medijapana debljine 22 milimetra.

Galerija Classico kuhinja

Sve počinje u DANKÜCHEN studiju

Kuhinje pravimo s ljubavlju

Posetite Dan Studio sa svojim skicama ili planom Vaše kuhinje. Kad saslušamo Vaše želje možemo zajednički krenuti u planiranje Vaše nove kuhinje. Ukoliko nemate vremena naš savetnik za kuhinje projektovaće grubi plan vaše kuhinje uzimajući u obzir Vaše želje i potrebe.

Oprema

Svaka DAN kuhinja savršeno je osmišljena do poslednjeg detalja. Funkcionalan, ergonomičan i uvek pažljivo dizajn kako bi vaš život i rad učinili lakšim i udobnijim. Pametna rešenja za opremu uključuju, između ostalog, praktične elemente za fioke za skladištenje ili ugaone elemente koji dobro koriste čak i najskriveniji prostor za odlaganje. Dakle, sve je uvek jasno i praktično, ali još uvek odlično uklopljeno!
Pozovite