Kuhinja Living

Kuhinja Living

Ova kuhinja Vam pruža
100% mogućnosti za optimizaciju

Kuhinja Living

Savršen izbor ukoliko želite modernu kuhinju sa frontom lakiranim u visokom sjaju ili mat laku. Uz front od lakiranog medijapana moguće je birati preko 50 modela ručica. Apsolutno svaku dizajnersku ideju i estetski plan je lako sprovesti u delo sa ovim modelom.

Prilagođavanje

Veliki broj elemenata ove kuhinje Vam daju mougćnost za brojne izmene i prilagođavanje završnog izgleda

Nagradite Vaša čula

Od modernih do bezvremenskih ili čak kombinacija frontova visokog sjaja sa toplim drvenim dekorima ne samo da omogućavaju Vašem nepcu najbolje kulinarske užitke, već i Vašem oku najleši kutak Vašeg doma.

Zakažite sastanak

Ostvarite 10% popusta na kuhinju po meri i besplatan 3D Model - projekat Vaše nove kuhinje!
Upoznajte se sa vrhunskim kvalitetom kuhinja proizvedenih u Austriji.

Oprema

Svaka DAN kuhinja savršeno je osmišljena do poslednjeg detalja. Funkcionalan, ergonomičan i uvek pažljivo dizajn kako bi vaš život i rad učinili lakšim i udobnijim. Pametna rešenja za opremu uključuju, između ostalog, praktične elemente za fioke za skladištenje ili ugaone elemente koji dobro koriste čak i najskriveniji prostor za odlaganje. Dakle, sve je uvek jasno i praktično, ali još uvek odlično uklopljeno!

KUHINJE PRAVIMO S LJUBAVLJU

Posetite Dan Studio sa svojim skicama ili planom Vaše kuhinje. Kad saslušamo Vaše želje možemo zajednički krenuti u planiranje Vaše nove kuhinje. Ukoliko nemate vremena naš savetnik za kuhinje projektovaće grubi plan vaše kuhinje uzimajući u obzir Vaše želje i potrebe.

Kontaktirajte nas

To je prvi korak do Vaše kuhinje iz snova

Ako cenite tradiciju

Istražite klasične modele

pogledajte

Volite da pratite trendove

Istražite kuhinje u trendu

pogledajte

Želite više od maksimuma

Istražite lux modele

pogledajte