Kuhinje po meri

Dobrodošli u DanKuchen svet kuhinja. 50-godišnja tradicija i iskustvo u izadi visokokvalitetnih kuhinja po meri. Veliki izbor modela, materijala i boja.Predstavljamo Vam neke od naših modela, a predlažemo Vam da pogledate kompletnu ponudu naših kuhinja.

Forma kuhinje sa slobodnim šankom skica

Linijska forma

Forma kuhinje sa slobodnim šankom skica

"U" Forma

Forma kuhinje sa slobodnim šankom skica

"L" Forma

Forma kuhinje sa slobodnim šankom skica

Forma sa slobodnim šankom

Jedinstvene kuhinje po meri

Svaka naša kuhinja je apsolutno jedinstvena – proizvedena od strane DanKuchen stručnjaka upravo po Vašim potrebama i željama. U našoj ponudi nalazi se preko 1.000 različitih elemenata, različitih visina, širina, dubina kao i sistema otvaranja. Različite visine korpusa od 139 do 836 milimetara pružaju veliki broj mogućnosti kada govorimo o idealnoj visini radnog dela kuhinje, koji će Vam pružiti lagodan rad u idealnom položaju.

 

Visine kuhinjskih elemenata

DanKüchen

Kuhinja Granada

Tehnički i vizuelno specifičan model koji umesto ručica koristi reljefnu obradu fronta. Front je izrađen od medijapana debljine 22mm, čije završno lakiranje kvalitetnim lakom garantuje veliku otpornost na mehanički kontakt i lagano održavanje. Granada je atraktivan model namenjen moderno uređenim prostorima. Izrađujemo je u 2 boje sjajnog i 3 boje mat laka.

 

DanKüchen

Kuhinja Silbermond

Definitivno najsvestraniji model iz naše široke ponude, model na koji se mogu primeniti sve boje frontova u ponudi DanKüchen-a, vrlo modernog dizajna i svestranih funkcionalnih mogućnosti. Model zasnovan na minimalizmu, ne koristi standardne ručice već sistem otvaranja sa integrisanim C i L profilima koji se ugrađuju u korpus elementa.

 

DanKüchen

Kuhinja Living

Savršen izbor ukoliko je potrebna moderna kuhinja sa frontom lakiranim u visokom sjaju ili mat laku. Living je best-buy izbor u grupi lakiranih kuhinja. Za potpuni utisak moguće je birati preko 30 modela ručica koje su izrađene od vrhunskih alu ili inox materijala. Naši projektanti će svaku dizajnersku ideju i estetski plan lako sprovesti u delo sa ovim modelom. Osnova ovog modela je blago zaobljenje ivica fronta. Proizvodi se u 7 boja u visokom sjaju iil mat laku. Lakirani medijapan front garantuje kvalitet i postojanost, a bela ili magnolija boja u mat ili visokom sjaju savršeno će se uklopiti u svaki prostor. Uz veliki izbor radnih ploča u imitaciji kamena i drveta model Living postaje kuhinja sa hiljadu lica. Zbog svih navedenih posebnosti kuhinja Living je jedna od najtraženijih kuhinja iz bogatog Dankuchen asortimana kuhinja po meri.

 

Sve počinje u DANKÜCHEN studiju

Kako do Vaše kuhinje po meri

Zakažete termin Vaše posete u jednom od naših prodajnih salona u Beogradu i Novom Sadu. Naši eksponati će pomoći da se upoznate sa mogućnostima koje pružaju naše kuhinje, kao i sa kvalitetom na koji dajemo garanciju od 20 godina. Ukoliko pripremite dimenzije prostora i položaj instalacija naše kolege će potpuno besplatno isprojektovati nekoliko konkretnih rešenja za Vaš kuhinjski prostor, vodeći računa o funkcionalnosti, maksimalnom korišćenju prostora ali i Vašim željama.

 

Pozovite