O nama

Kuhinje Dan Kuchen, od ideje do montaže!

Uspešno poslovanje DAN KÜCHEN-a je prepoznatljivo po stalnim inovacijama i uvodjenju novih tehnologija. DAN uvek prepoznaje potrebe svojih kupaca i sa zadovoljstvom im izlazi u susret.

DAN-ove kuhinje su prepoznatljive po svom tipičnom dizajnu, sa kojim uz stručnu pomoć naših dizajnera u salonima, uvek i za svakoga pronadjemo pravo rešenje.

Izaberite medju više modela najoptimalniji sastav kuhinje i kombinaciju boja, shodno vašim željama, potrebama i prostoru.

U našem studiu Dan kuhinje vam nudimo i sve potrebne kuhinjske aparate vrhunskih svetskih proizvodjača po vrlo povoljnim i konkurentnim cenama.

Izbor in nabavka nove kuhinje je veoma jednostavna. Našem osoblju izrazite svoju želju – sve ostalo je naša briga.

Nudimo pomoć kod izbora kuhinje i opreme za kuhinju, savetujemo, vršimo merenja na licu mesta ako je to neophodno, planiramo sastav kuhinje, nacrtamo i prezentujemo vašu kuhinju u najsavremenijem programu, nudimo pomoć kod izbora kuhinjskih aparata, na kraju vam kuhinju dostavimo i precizno sastavimo.

Kuhinje DAN KÜCHEN su pojam vrhunskog kvaliteta, predstavljaju pravi gastronomski užitak, pružaju toplinu i druženje … u prijatnom domaćem okruženju.